Slutspurten starter for Bannergaard

Team Bannergaard Racing sætter slutspurten ind, når den 5. og næstsidste afdeling af DS3 Cup 2023 køres denne weekend på FDM Jyllandsringen, i forbindelse med det prestigefulde Grand Prix Danmark. 

Holdet fra Græsted har siden det første løb tilbage i april måned været førende i mesterskabet, og den føring skal der holdes fast i, og forhåbentlig udbygges.

 
Foto: JJ Media

Ved den seneste løbsafdeling i juli måned på Falkenberg i Sverige, blev det til en sejr i det ene heat, men en punktering i det andet, som mange andre også blev ramt af.

Men det har bestemt ikke slået Dennis Bannergaard ud, og især nu hvor den står på to gange FDM Jyllandsringen som afslutning på sæsonen. Han og teamet har kørt langt over 1000 omgange på den midtjyske bane nær Silkeborg, hvilket er en klar fordel i forhold til en stor del af konkurrenterne.

Siden den svenske afdeling, har holdets mekanikere haft travlt med at gå bilen igennem, så den gule DS3 Cup racer med startnummer 59 er fit for fight til alle weekendens strabadser.

I forbindelse med Grand Prix Danmark, skal der køres over hele tre dage. Det er noget af det specielle ved netop den løbsweekend, da der er en tætpakket tidsplan med mange andre løbsklasser.

Vejrmæssigt kan det måske blive lidt et lotteri – især om lørdagen kunne der eventuelt komme en regnbyge eller to, men om det lige rammer når Bannergaard skal på banen, eller om det driver udenom banen, må tiden vise.

 
Foto: JJ Media

Skulle man ikke have mulighed for at komme til banen, kan lørdagens og søndagens løb på YouTube via dette link: https://www.youtube.com/@DanskMotorsportLive

Tidsplanen for weekenden er som følger (med forbehold for eventuelle ændringer)

 

Fredag
Træning         16.40

Lørdag
Tidtagning    11.05
Løb 1            13.45

Søndag
Løb 2            14.55

Team Bannergaard Racing

JJ Media

 

 

Hit Counter